Kuinka korjataan henkilötietoja ja toimenpidettä

Ratkaisu

Voit korjata henkilön ja toimenpiteen tietoja HENKILöN TIEDOT sivulta. Myös toimenpiteiden lisääminen sekä muokkaaminen tapahtuu saman sivun kautta, valitsemalla "Lisää uusi toimenpide"- linkki tai halutessasi muuttaa toimenpiteiden tietoja KORJAA TOIMENPITEEN TIETOJA TäSTä- linkkiä klikkaamalla.

Toimenpiteeseen liittyvät sopimukset ja jatkosuunnitelmat löytyvät kunkin toimenpiteen kohdalta alhaalla sijaitsevasta linkkilistasta.

Poista toimenpide
Tavoitteet ja tukitoimet
Jatko-ohjautuminen
Sopimus
jne..

Toimenpiteet listautuvat sivulle uusin ylimmäksi, alimpana vanhin toimenpide. On suositeltavaa lisätä uusi toimenpide kun tapahtuu muutoksia, esim osasto muuttuu tai työaika muuttuu. Näin saadaan talletettua kaikki tieto eri jaksoista.