Ryhmien lisäys, poisto, muokkaus ja hinnoittelu

Ratkaisu Ryhmät muodostuvat eri asiakasprofiileista, osastolla on eri ryhmiin kuuluvia henkilöitä. Myös organisaation henkilökunta kuuluu tiettyyn ryhmään, tuotannollinen työ tai työsuhde. Ryhmiä on esimerkiksi: valmentava työtoiminta, kuntouttava työtoiminta. Sivulle on käyttöoikeus yksilövalmentajilla, hallinolla ja järjestelmänvalvojalla.

Ryhmien lisääminen:

1.Valitse yläpalkista Lisää ryhmä
2.Tarvittavia tietoja on Ryhmän nimi, Aloitus pvm, Lopetus pvm
3.Aloitus ja lopetus päivämäärää tarvitaan, koska voi olla esim. koulutusryhmiä joiden kesto on määräaikainen. Nämä ryhmän ei näy listauksissa kuin sen aikaa kun päivämäärä on voimassa.
4.pysyvissä ryhmissä, lopetuspäivämäärä asetetaan esim. vuoteen 2030. Jolloin ryhmä on periaatteessa voimassa vuoteen 2030.
5.Ryhmän hintaan voidaan asettaa hinta, joka on /hlö/pv. Hinnat on jaettu viiteen eri ryhmään, jolloin voidaan jyvittää euroja eri osoitteisiin. Jos ei ole hinnoittelua käytössä, voidaan hinnat jättää laittamatta tai asettaa yhteen kohtaan kokonaishinta vuorokaudelle/henkilö.
Tietojen muokkaaminen:
Hinnat voidaan asettaa myöhemmin, valitsemalla Tiedot/korjaa linkki ryhmän kohdalta listassa. Tämän linkin kautta voidaan myös korjata muita ryhmän tietoja.

Ryhmän poistaminen:
Ryhmä voidaan poistaa valitsemalla Poista- linkki ryhmän kohdalta listassa. Ryhmä ei fyysisesti poistu kokonaan, koska voi olla henkilöitä jotka kuuluvat kyseiseen ryhmään. Ryhmän nimi häviää listauksista, mutta näkyy henkilön kohdalla joka kuuluu kyseiseen ryhmään.