» Kategoria: Asetukset  (Palaa)

» Tämän kategorian artikkelit:

Ryhmien lisäys, poisto, muokkaus ja hinnoittelu Artikkeli arvosteltu 5.0/5.0
Ryhmät muodostuvat eri asiakasprofiileista, osastolla on eri ryhmiin kuuluvia henkilöitä. Myös organisaation henkilökunta kuuluu tiettyyn ryhmään, tuotannollinen työ tai työsuhde. Ryhmiä on esimerkiks...
Pajojen lisäys, poisto ja muokkaus Artikkeli arvosteltu 3.0/5.0
Pajat ovat organisaation sisällä olevia pajoja, yksiköitä tai työpajoja. Pajoilla voi olla moniin eri ryhmiin kuuluvia henkilöitä. Paja voi olla myös ns. ei fyysinen paja esim. Ryhmäkoulutus voi olla ...