» Kategoria: Henkilöt  (Palaa)

» Tämän kategorian artikkelit:

Henkilön lisääminen järjestelmään. Artikkeli arvosteltu 5.0/5.0
Tällä videolla näytämme kuinka henkilö lisätään järjestelmään.
Näin luodaan asiakkaalle uusi palvelu/toimenpide Artikkeli arvosteltu 1.0/5.0
Tällä videolla näytetään kuinka asiakkaalle luodaan uusi toimenpide/palvelu.
Tavoitteiden asettaminen Artikkelia ei ole vielä arvosteltu
Tällä videolla näytetään kuinka asiakkaalle asetetaan uusia tavoitteita.
Valmennuspäiväkirja merkinnän teko. Artikkelia ei ole vielä arvosteltu
Tällä videolla näytetään kuinka tehdään päivittäinen valmennuspäiväkirja merkintä.
Verkoston luominen Artikkelia ei ole vielä arvosteltu
Tällä videolla näytetään kuinka luodaan asiakkaalle verkosto.