Miten luodaan verkostolle tunnukset

Ratkaisu

Verkoston henkilöille voidaan antaa tunnukset järjestelmään, jolloin viranomaiset pääsevät tarkastelemaan asiakkaidensa valmennuskirjaa sekä voivat lähettää viestejä valmennuskirjan muu info kenttään.

Verkoston henkilöt eivät pääse kirjautumaan itse järjestelmään, vaan saavat ainoastaan listauksen henkilöistä jotka on linkitetty viranomaiseen(ks. verkoston ohje). Listauksen kautta he pääsevät ottamaan tulostusversion valmennuskirjasta.

Tunnusten luominen:
- Valitse nimi alasvetovalikosta, valikossa näkyy ne verkoston henkilöt jotka on lisätty asetuksissa verkoston henkilöiksi. Järjestelmä antaa käyttäjätunnuksen ja salasanan tekstikenttiin. Voit myös kirjoittaa itse tunnuksen ja salasanan, kuitenkin niin että salasanassa on oltava väh. 6 merkkiä
- Tallenna tunnukset, sinulle avautuu uusi ikkuna josta voit tulostaa tai kopioida tunnukset.
- kun olet saanut tunnukset talteen voit sulkea ikkunan, viereiseen listaukseen ilmestyy nimi ja tunnus, jotka äsken teit.

Tunnusten muokkaus ja poistaminen:
- Voit poistaa käyttöoikeuden henkilöltä valitsemalla poista listauksessa
- tai voit antaa uuden salasanan valitsemalla Vaihda salasana linkin