Pikamerkintä

Ratkaisu

Walmun pikamerkintä osio uudistuu.

Voit jatkossa tehdä merkinnän pajan kaikille henkilöille klikkaamalla ''päivitä kaikille'' kohtaan täpän ennen kuin valitset asiakkaalle tehtävän merkinnän.

Pikamerkinnässä voit jatkossa valita näytetäänkö siinä lauantai tai sunnuntai päiviä.

Oletuksena pikamerkinnässä voit valita asiakkaalle merkinnän vain niille päiville jolloin asiakkaan pitäisi olla läsnä palvelussa.

Jos asiakaalla ei ole kiinteitä päiviä ja pikamerkintää halutaan silti käyttää, voit käydä asiakkaan toimenpiteen tiedoista valitsemassa osallistumispäiviksi kaikki arkipäivät jolloin asiakkaalle voidaan merkintä todeta käyttämällä pikamerkintää.