Tukitietokanta
Etusivu > WALMU-tuki > Tukitietokanta

Etsi apua:

Käyttäjätunnus tai salasana ei kelpaa

Ratkaisu Huomio, että ISOT kirjaimet ja pienet kirjaimet tarkoittavat eri asiaa, on hyvä varmistua, että koneesi caps lock nappula ei ole käytössä.
Mikäli tämäkään ei auta kirjautumisongelmassa, ota yhteys järjestelmänvalvojaan esim. tekemällä tällä sivulla tukipalvelupyynnön. Ylläpito ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa.