Mikä on WALMU-ohjelmisto?

Ratkaisu Aktiivisen sosiaalisen työllistämisen asiakasarviointijärjestelmä, joka on samalla laatua ohjaava toimintajärjestelmä. Ohjelmistoon on rakennettu lukuisia eri raporttitietoja ja työkaluja päivittäisen suoriutumisen arviointiin ja sen toteamiseen. Järjestelmää ohjaa sähköinen valmennuksen päiväkirja josta välittyy tietoa niin työsssäsuoriutumisesta kuin henkilö sosiaalisuudesta aina jatko-ohjautumiseen. Uutena lisäpalveluna sisäänrakennettu laatujärjestelmä, joka on käyttöönotettavissa helposti,olipa kyse pienestä tai suuresta yksiköstä.